کیک گل سرخ

کیک گل سرخ


کیک گل سرخ

بدلیل اینکه گل سرخ و گلاب طبع گرم دارد، پخت آن در فصول سرد سال توصیه میشود. مواد مورد نیاز : تخم مرغ: 3 عدد - شکر: 1 پیمانه- شیر: ½ پیمانه- گلاب: ¼ پیمانه- روغن مایع: ¾ پیمانه- گل محمدی: ¼ پیمانه- فندق خرد شده: ½ پیمانه- آرد: 2/5 پیمانه- بکینگ پودر: 1 قاشق سوپخوری طرز تهیه کیک گل سرخ : ابتدا تخم مرغ ها را به همراه شکر با همزن بزنید تا دانه های شکر حل شود.(حدود 3 یا 4 دقیقه) سپس روغن مایع را اضافه کنید و گلاب و شیر را در مراحل بعدی. به آن بیفزایید. آرد را به همراه بکینگ پودر الک کنید و در دو سه مرحله به مایه ی کیک بیفزائید. در آخر فندق های خرد شده را بریزید و با قاشق آرام هم بزنید. کف قالب را کاغذ کاهی بیاندازید و مایع کیک را در قالب بریزید،آن را در فر 170 درجه سانتیگراد گذاشته و به مدت 40 دقیقه اجازه پخت دهید. با توجه به اینکه این کیک کمی خشک است توصیه میشود که با یک سس شکلاتی سرو شود، بدین منظور مقدار 50 گرم شکلات تخته ایی و 50 گرم خامه را به روش بن ماری روی بخار کتری حل کرده و سطح کیک را با آن بپوشانید.
 

As tempers rose and rose water is warm, bake it in the cold winter months is recommended. Materials needed: Eggs 3 - 1 cup sugar - ½ cup milk - ¼ cup water - ¾ cup vegetable oil ¼ cup Rose - ½ cup chopped hazelnuts - 2/5 cup flour - 1 tablespoon baking powder. Roses Cake recipe: Beat the eggs with the sugar, stirring until the sugar granules dissolve. (About 3 or 4 minutes) Then add the vegetable oil and rose water and milk in the later stages. Add to it. Sift flour with baking powder and add in two stages to the origins of the cake. Finally, fold in the chopped nuts and stir gently with a spoon. Floor brown paper and make a mold and pour liquid into a cake, put it in the oven at 170 ° C and bake for about 40 minutes to do. Since this cake is slightly dry with a chocolate sauce served advised that, For this purpose, 50 g and 50 g of cream into the chocolate tray bain-marie method solves the steam kettle and cover the cake with it.