کیک لایه ای لیمو

مواد اولیه : برای 8 نفر اسانس لیمو 1/4 قاشق چای خوری کره 55 گرم (تکه تکه شده) صمغ گوآر 1/4 قاشق چای خوری زرده تخم مرغ 3 عدد شکر 55 گرم + 2 قاشق غذاخوری آبلیمو 1/4 فنجان پوست لیمو 2 قاشق چای خوری (رنده شده) شکر 450 گرم تخم مرغ 4 عدد (بزرگ) پوست لیمو 1 قاشق غذاخوری (رنده شده) وانیل 1 قاشق چای خوری شیر 1 فنجان صمغ زانسان 1 قاشق چای خوری بکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری نمک 1.5 قاشق چای خوری آرد برنج 2.5 فنجان روغن کانولا 1 فنجان (+ مقدار بیشتری برای چرب کردن) کره 225 گرم (نرم شده) شکر 790 گرم آبلیمو 1/4 فنجان اسانس لیمو 1/2 قاشق چای خوری پوست لیمو 2 قاشق چای خوری (رنده شده) طرز تهیه: طرز تهیه کیک: فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) گرم کنید و قسمت میانی فر را آماده کنید. قالب های کیک را با روغن کانولا چرب کنید و داخل و دور تا دور آن را کاغذ روغنی قرار دهید سپس کاغذ ها را چرب کنید. آرد، 1.5 قاشق چای خوری نمک، بکینگ پودر و صمغ زانسان را داخل یک کاسه مخلوط کنید. شیر، یک پیمانه روغن ذرت و 1 قاشق غذاخوری پوست لیمو را داخل یک کاسه دیگر مخلوط کنید. 450 گرم شکر و تخم مرغ ها را داخل یک کاسه بزرگ با هم زن برقی روی سرعت متوسط به مدت یک دقیقه هم بزنید تا مخلوط شوند. سرعت را پایین بیاورید و آرد و مخلوط شیر را جدا جدا به آن اضافه کنید و مخلوط کنید و در آخر مخلوط آرد را به آن اضافه کنید و با هم ترکیب کنید. خمیر را بین دو قالب کیک تقسیم کنید و روی آن ها را صاف کنید و آن ها را به مدت 35 الی 40 دقیقه داخل فر قرار دهید تا مغز پخت شوند. لایه های کیک را بیرون بیاورید و بگذارید به مدت 10 دقیقه خنک شوند و از قالب دربیاورید و کاغذ های روغنی را بکنید و دور بریزید و بگذارید کاملا خنک شوند. طرز تهیه مایع لیمویی داخل کیک: 2 قاشق چای خوری پوست لیمو، 1/4 فنجان آبلیمو، 55 گرم + 2 قاشق غذاخوری شکر، زرده تخم مرغ، کمی نمک و صمغ گوآر را داخل یک قابلمه یک لیتری مخلوط کنید و 55 گرم کره را اضافه کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید و به مدت 5 دقیقه هم بزنید تا اینکه غلیظ شود. با 1/4 قاشق چای خوری اسانس لیمو مخلوط کنید و داخل یک کاسه بریزید و روی آن را با کاغذ روغنی بپوشانید تا به مدت 30 دقیقه خنک شود. طرز تهیه رویه لیمویی کیک: 225 گرم کره را با هم زن برقی روی سرعت بالا به مدت یک دقیقه مخلوط کنید. سرعت را پایین بیاورید و به آن 790 گرم شکر را اضافه کنید و سپس 1/4 فنجان آبلیمو و 1/2 قاشق چای خوری اسانس و 2 قاشق چای خوری پوست لیمو را بیفزایید تا به مدت 2 دقیقه مخلوط خامه ای و یک دست شود. طرز چیدن کیک: هر یک از کیک ها را به وسیله چاقوی بلند به صورت افقی نصف کنید. روی هر نصف از کیک ها از مخلوط لیمویی پخش کنید و بعد لایه ها را روی هم قرار دهید به صورت دو عدد کیک لایه ای. یکی از کیک ها را روی ظرف کیک پایه دار قرار دهید و روی آن نصف پیمانه رویه لیمویی را پخش کنید سپس کیک دوم را روی آن قرار دهید و روی کیک و دور تا دور آن را از رویه لیمویی بمالید و پخش کنید.

Raw material : For 8 people 1/4 teaspoon lemon essential oil 55 g butter (pieces) 1/4 teaspoon of guar gum 3 egg yolks 55 g sugar + 2 tablespoons 1/4 cup lemon juice 2 teaspoons lemon peel (grated) 450 g sugar Eggs 4 large 1 tablespoon lemon peel (grated) 1 teaspoon vanilla 1 cup milk Zansan gum 1 teaspoon 1 tablespoon baking powder 1.5 teaspoon salt 2.5 cups of rice flour Canola oil 1 cup (+ more for the grease) 225 g butter (softened) 790 grams of sugar 1/4 cup lemon juice 1/2 teaspoon lemon essential oil 2 teaspoons lemon peel (grated) Directions: How to prepare cake: Oven at 180 ° C (350 ° F), warm and middle part of the oven ready. Cake mold with fat canola oil and wax paper inside and around it. Slide the paper to get fat. Flour, 1/5 teaspoon salt, and baking powder into a bowl mix Zansan gum. Milk, a cup of corn oil and 1 tablespoon of lemon peel in a bowl, mix again. 450 grams of sugar and eggs in a large bowl with electric whisk on medium speed for one minute, stir to mix. Flour and milk mixture speed down and add separately and mix in the flour mixture and add to the mix. Divide the batter between the two cake mold on them and straightened them for 35 to 40 minutes in the oven to be baked brain. Layer Cake remove and let cool for 10 minutes and remove from the mold and paper to do and discard oil and let cool completely. How to prepare lemon liquid inside the cake: 2 teaspoons lemon peel, 1/4 cup of lemon juice, 55 g + 2 tablespoons sugar, egg yolks, a pinch of salt and guar gum in a saucepan, mix one liter and 55 grams of butter on medium heat and add the button and stir for 5 minutes until thick. With 1/4 teaspoon lemon extract and mix in a bowl and cover with wax paper to cool for 30 minutes. Lemon cake recipe practice: 225 grams of butter with an electric whisk on high speed for one minute mix. Speed ​​down to 790 grams of sugar and 1/4 cup of lemon juice and then add 1/2 teaspoon of essential oil and 2 teaspoons lemon peel to add to the cream mixture for 2 minutes and be one hand. How to pick the cake: Each cake in half horizontally with a long knife. Cakes with lemon mixture on each half of play, and then put layers on top of each cake into two layers.

Loading the player...




روستای برغان در دهستان برغان بخش چندار شهرستان ساوجبلاغ در غرب استان البرز و در کوه‌های البرز و در میان کرج و...
«آجین دوجین» یکی از روستاهای بخش چندار شهرستان ساوجبلاغ با قدمتی سه هزار ساله است. این روستا از شمال به روستای...
.
.
حضور استاندار البرز در منزل شهید محمد حسن فهمیده  و ادای احترام به این شهید