کیک خرما و گردو

کیک خرما و گردو


کیک خرما و گردو

مواد لازم : روغن مایع: 110 گرم- شکر: 25 گرم- مایه خمیر فوری: 6 گرم- شیر ولرم: 250 میلی لیتر- آرد: حدود 450 گرم- وانیل: 4 قاشق چایخوری مواد میانی : خرما: 250 گرم- گردو: 150 گرم- دارچین: 1 قاشق چایخوری- زنجبیل: 2 قاشق چایخوری طرز تهیه : ابتدا خمیر ترش (مایه خمیر) را با شیر نیم گرم و کمی از شکر مخلوط کرده و درب آنرا می گذاریم تا خمیر مایه عمل آید (حدود 5 تا 10 دقیقه کافی است) سپس شکر را به علاوه روغن، وانیل و خمیر مایه عمل آمده مخلوط کرده و آرد را کم کم اضافه نموده تا خمیر بدست نچسبد. پس از کمی ورز دادن روی خمیر را پوشانده حدود نیم ساعت استراحت داده تا خمیر ور بیاید. بعد از آن میتوانیم خمیر را به اندازه های 50 گرمی چانه کرده مواد میانی را وسط آن قرار داده و آنرا اندازه نارنگی فرم داده در سینی چرب شده قرار داده و روی آن مهر زده و مهر را فشار دهید تا کلوچه پهن شود سپس روی آنرا یک زرده تخم مرغ که مخلوط شده از کمی زعفران و یک قاشق شیر و یک قاشق چایخوری شکر روی آن گواش کرده و کنجد پاشیده در فر 200 درجه سانتیگراد یا شماره گاز 5 و یا 400 درجه فارنهایت به مدت 20 تا 25 دقیقه قرار دهید.(این خمیر احتیاج به استراحت دوم ندارد) طرز تهیه مواد میانی: خرما را از هسته جدا کرده در صورت تمایل پوست آن را بگیرید کمی حرارت دهید سپس با پشت قاشق کمی آن را له کنید با گردو ریز شده و دارچین و زنجبیل مخلوط کنید.
 

Ingredients: Vegetable Oil 110 g Sugar: 25 grams 6 g instant yeast 250 ml of lukewarm milk About 450 grams of flour 4.1 tsp vanilla Intermediate materials: Dates 250g Walnuts 150 g 1 tsp cinnamon 2.1 tsp ginger Directions: The leaven (yeast) with half a gram milk and a pinch of sugar to yeast mixture and bring it to the door Zahav (about 5 to 10 minutes is enough), then the addition of sugar, oil, vanilla and yeast action gradually add flour mixture to the batter get, After a bit of kneading the dough rest for about half an hour until the dough is wrapped around it, Then you can paste into the size of 50 grams chin intermediate materials placed , Fatty tray and put in a sealed and stamped on the press to be flattened pancake, Then take an egg yolk mixed with a little saffron and a teaspoon of milk and a teaspoon of sugar on it and gouache, And sprinkled with sesame seeds in the oven 200 degrees C or Gas No. 5 or 400 degrees F for 20 to 25 minutes. (The dough does not need a second rest) How to prepare intermediate materials: Remove from palm kernel if your skin, A little heat, then crush it with the back of a small spoon with chopped walnuts and cinnamon and ginger mix.