کدو شکم پر

کدو شکم پر


کدو شکم پر

مواد لازم : کدو سبز متوسط: ۴ عدد- نمک و فلفل:به مقدار لازم- کره: ۲ قاشق غذاخوری- پیاز متوسط خرد شده: یک عدد- سیر خرد شده: یک عدد- خرده نان خشک: یک سوم پیمانه- پنیر مازارلای رنده شده: حدود ۲ پیمانه طرز تهیه : فر را روی ۱۷۵ درجه سانتی گراد تنظیم کنید. ظرف مناسب کمی گود را کمی چرب کنید. انتهای کدوی شسته شده را ببرید و به شکل طولی برش بزنید. داخل آن را با قاشق کمی خالی کنید. داخل کدوی خالی شده کمی نمک و فلفل بریزید و آن را در ظرفی که از قبل آماده کرده اید قرار دهید. کره را در ماهیتابه گرم کرده ، پیاز و سیر را کمی تفت دهید و سپس خرده های کدو را که خارج کرده بودید، با پیاز تفت دهید تا کمی طلایی رنگ شود. نمک و فلفل را به اضافه کنید. در این زمان خرده های نان را نیز اضافه کنید و هم بزنید و پخت را به مدت یک دقیقه ادامه دهید. سپس آن از روی حرارت بردارید. مواد تفت خورده را بین کدوها تقسیم کنید ،کمی پنیر روی هر یک بریزید و به مدت ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید تا پنیر کمی طلایی شود.
 

Ingredients: 4 medium zucchini - A little salt and pepper - 2 tablespoons butter - One medium onion, chopped - A chopped garlic - One-third cup dry bread crumbs- Mozzarella grated cheese, about 2 cups How to prepare: Set the oven at 175 ° C. Good to see a little bit of fat suitable container. Cut the squash washed and cut longitudinally to form a box. Spoon a little empty inside it. A little salt and pepper and pour it into the empty squash in the pot you've already prepared. Warm the butter in a frying pan, cook onion and garlic in a little bit and then remove the debris that had zucchini, onions and cook until slightly golden. Salt and pepper to add. At this time also add the bread crumbs and stir and continue cooking for one minute. Then remove from heat. Taft food eaten between Squash share a bit of cheese on each fold and put in the oven for 10 minutes until cheese is slightly golden.