جهش تولید | شنبه، ۱۰ آبان ۱۳۹۹

کباب بختیاری - show-content

 

 

کباب بختیاری

کباب بختیاری


Loading the player...

  


 

کباب بختیاری

کباب بختیاری موادلازم: فیله گوساله یا گوسفند : 150 گرم . سینه مرغ بدون استخوان : 150 گرم . پیاز : 1عدد متوسط . فلفل دلمه ای سبز : 1عدد کوچک . آبلیموی تازه : 1قاشق سوپخوری . زعفران دم کرده : 1قاشق سوپخوری . روغن زیتون یا روغن مایع : 2قاشق . کره آب شده یا کره نرم شده : 1قالب 25 گرمی . نمک و فلفل سیاه : به مقدار لازم . طرزتهیه: برای نرم کردن گوشت قرمز آب یک عدد پیاز ، 2قاشق سوپخوری سس سویا ، 1 یا نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه یا ،2قاشق سوپخوری روغن روغن زیتون یا روغن مایع را به گوشت اضافه کنیم. و12 تا 24 ساعت اجازه میدهیم تا گوشت نرم شود. از طرف دیگر گوشت سینه مرغ را نیز با زعفران مخلوط میکنیم . بعد آب پیاز ، 2قاشق روغن مایع یا روغن زیتون و نمک و فلفل را هم به آن اضافه میکنیم و 12 تا 24 ساعت میگذاریم تا مزه دار شود. 4-5 ساعت قبل از به سیخ کشیدن مرغ و گوشت، پیاز و فلفل دلمه ای را خلال میکنیم و داخل مواد قبلی میریزیم . آبلیمو را نیم ساعت قبل از پخت به هر دو اضافه میکنیم ، نمک را هم به گوشت قرمز اضافه میکنیم . در سیخ یک در میان یک عدد فیله گوشت قرمز و یک عدد فیله مرغ میزنیم و آن را روی زغال کباب کرده و یا در تابه ای که با کره آن چرب کرده ایم میپزیم.

Ingredients : Beef or lamb fillet 150 grams . Boneless chicken breast : 150 g . Onions : 1 medium . Green bell pepper 1 small number . Fresh lemon juice 1 tbsp . An infusion of saffron 1 tbsp . Olive oil or vegetable oil 2 tablespoons . Melted butter or butter, softened 1 form , 25 g . Salt and black pepper to the required amount . Trzthyh : Water to soften the meat , one onion , 2 tablespoons soy sauce, or 1 teaspoon black pepper or 2 tablespoons olive oil or vegetable oil to add to the meat . And let 12 to 24 hours until the meat is soft. The other side of the chicken breast meat are mixed with saffron . After onion juice , 2 tablespoons vegetable oil or olive oil , salt and pepper , add to it and put 12 to 24 hours to be tasty .  4-5 hours prior to spit chicken, beef , onions and peppers during the previous 're going to pour into the material . Lemon juice for half an hour before cooking to both add salt , add it to the meat . Among a number of red meat fillet on a grill and a charcoal barbecue chicken fillet and put it on radio or in a pan with the butter fat Mypzym have .