جهش تولید | یک‌شنبه، ۴ آبان ۱۳۹۹

کارگاه پخت زولبیا و بامیه - show-content

 

 

کارگاه پخت زولبیا و بامیه

کارگاه پخت زولبیا و بامیه




  

 

 

 کارگاه پخت زولبیا و بامیه

"زولبیا و بامیه" از شیرینی‌هایی است که مردم به صورت سنتی در ماه رمضان بیشتر استفاده می‌کنند. با توجه به اینکه این شیرینی بیشتر دارای کالری و قند است ممکن است ارزش غذایی زیادی نداشته باشد. اما از نظر بهداشتی مردم باید این شیرینی را در صورتی خریداری کنند که در شرایط بهداشتی تهیه شده باشد. مردم در صورتی که مایل به خرید این شیرینی هستند باید به رنگ و شکل آن نگاه کنند، رنگ زولبیا و بامیه نباید تیره و کدر باشد. روغن‌ آن نیز نباید به صورت تکه تکه به چشم بخورد و باید یکدست باشد، ضمن اینکه به هیچ وجه نباید این نوع شیرینی‌ها در معرض نور مستقیم خورشید و گرما قرار بگیرند.

 

"Zoolbia and Gumbo" of Shyrynyhayy that people use more traditional Ramadan. Given that most of the calories and sugar confectionery may not be as much nutritional value. But the health of people must buy the sweets if they are prepared in hygienic conditions. If people are willing to buy these sweets have to look at the color and the shape, color Zoolbia Okra should be dark and opaque. The oil must be comprised fragmented and must be homogeneous, while this type of candy should not be placed in direct sunlight and heat.