ژل طالبی

ژل طالبی


Loading the player...

 

ژل طالبی : از میوه طالبی و ژله برای دسر استفاده کرده ایم مواد اولیه یک عدد طالبی سبز یا از دست انبو نیز می توان استفاده کنیم . پودر ژله قرمز که می تواند پودر انار،توت فرنگی،گیلاس یا آلبالو باشد.

طرز تهیه : طالبی را کاملا شسته و از وسط به دو نیم می کنیم  هسته های داخل طالبی را جدا می کنیم زیرا آنزیم های موجود در داخل دانه ها از گرفتن بهتر ژله جلوگیری می کند و باید داخل طالبی را شسته و یک لایه نازک از داخل طالبی را بر می داریم و ژله را با یک لیوان نصفی آب مخلوط می کنیم تا چسبندگی ژله بیشتر باشد و بهتر خود را بگیرد و داخل طالبی می ریزیم و بمدت 6 ساعت داخل یخچال قرار می دهیم تا خود را بگیرد

و بعد آن را به دلخواه خود سرو می کنیم.

 Cantaloupe Jelly

 We used cantaloupe and Jelly to make this dessert. We need just cantaloupe and a red jelly powder like pomegranate, strawberry, cherry or sour cherry powder. 

 First of all, wash the cantaloupe and halve it. Please take out all cantaloupe seeds and a thin layer of cantaloupe's inside part to have a well shaped jell.

Then, mix the jelly powder with half glass of water with jelly powder and pour the jelly liquid in cantaloupe Finally, put it for 6 hours inside the refrigrator.