Skip to Content

پیتزای بسته (کالزون)

{flv}44906{/flv}

 

مواد لازم برای خمیر آرد : سه و یک دوم پیمانه - ماست: یک دوم پیمانه - روغن مایع:یک دوم پیمانه - بکینگ پودر: یک قاشق چای خوری - شیر: یک پیمانه - نمک: یک چهارم قاشق چای خوری مواد لازم برای داخل پیتزا گوشت : 400 گرم -پیاز کوچک:یک عدد - سیر: دو حبه -سبزیجات معطر(آویشن،پونه و . . . ): یک قاشق چایخوری -ادویه :به مقدار لازم - گوجه و فلفل دلمه : به مقدار دلخواه - ماست،شیر،نمک و روغن مایع را با یکدیگر مخلوط کرده و کمی هم میزنیم .سپس آرد را کم کم به آن اضافه می کنیم. وقتی سفت شد به خوبی آن را ورز می دهیم و سپس حدود 15دقیقه میگذاریم تا خمیر استراحت کند. پس از آن روی نایلون آرد پاشیده و خمیر را روی آن میگذاریم. روی خمیر هم آرد پاشیده و با وردنه پهن می کنیم. سپس خمیر راقالب زده و اطراف آن را کمی خیس می کنیم . بر ای مواد داخل پیتزا گوشت را تفت می دهیم و ادویه و پیاز را به آن اضافه میکنیم. باز هم کمی تفت داده
وشپس سیر و دیگر مواد را نیز به آن می افزاییم و چند دقیقه تفت می دهیم. سپس مواد را داخل خمیر قرار داده و دور آن را جمع میکنیم. سپس آن را در حدود 20 دقیقه در فر با 180 درجه سانتی گراد قرار می دهیم.


 


روستای برغان در دهستان برغان بخش چندار شهرستان ساوجبلاغ در غرب استان البرز و در کوه‌های البرز و در میان کرج و...
«آجین دوجین» یکی از روستاهای بخش چندار شهرستان ساوجبلاغ با قدمتی سه هزار ساله است. این روستا از شمال به روستای...
.
.
حضور استاندار البرز در منزل شهید محمد حسن فهمیده  و ادای احترام به این شهید