جهش تولید | سه‌شنبه، ۶ آبان ۱۳۹۹

مربای بادمجان - show-content

 

 

مربای بادمجان

مربای بادمجان


مربای بادمجان

مواد لازم : بادمجان کوچک: یک کیلو- شکر: ۵/۱ کیلو- گلاب: یک استکان- آب لیمو: ۲ قاشق سوپخوری طرز تهیه : سر بادمجانها را کمی کوتاه می کنیم و یک قابلمه آب را جوش می آوریم . بادمجانها را یکی یکی پوست کنده و سریع در آبجوش می ریزیم این کار سبب جلوگیری از سیاه شدن بادمجانها می شود. مواظب باشید تا آنها له نشوند سپس آنها را در صافی ریخته تا کمی خنک شوند . سه لیوان آب را با شکر می گذاریم بجوشد سپس بادمجانها را دانه دانه در شربت می اندازیم تا زمانی که شربت قوام بیاید و سپس گلاب و آبلیمو را اضافه کرده ( آبلیمو برای اینکه مربا قندک نزنه ) و حرارت را خاموش می کنیم، مربا پس از سرد شدن آماده است
 

Ingredients Small Eggplant A kilos Sugar 5/1 kg A cup of rose water 2 tablespoons lemon juice Directions The eggplant is a bit short and we have a pot of boiling water into it. Peel eggplant and fast one by one and throw it in boiling water to prevent eggplant is blackened. Be careful not to crush them, then dumped them in a colander to cool slightly. Three glasses of water with the sugar and bring to boil, then eggplant corn syrup can throw in there until syrup consistency, then add rose water and lemon juice (Nznh lemon juice to the jam honeydew) Heat- to turn off the We Confitures After cooling ready