Skip to Content

فسنجان

Loading the player...

دانلود

مواد لازم: مرغ متوسط یک عدد یا گوشت چرخ کرده نیم کیلو مغز گردوی چرخ شده 300 گرم یک فنجان پیاز رنده شده 4 قاشق سوپخوری رب انار 2 قاشق سوپخوری شکر نمک به قدر کافی طرز تهیه: مرغ را پاک کرده، چند قسمت می کنیم ( اگر گوشت چرخ کرده بود، آن رابه صورت گلوله های کوچک در می آوریم و به همان روش گوشت مرغ عمل می کنیم). با یک یا دو قاشق روغن آن را سرخ کرده و کنار می گذاریم. بعد پیاز را در روغن کمی تفت می دهیم. سپس گردو را اضافه کرده و با پیاز تفت می دهیم و می گذاریم همراه 3 لیوان آب با حرارت ملایم، بپزد. بعد مرغ را اضافه می کنیم تا مرغ و گردو با هم بپزند. رب انار، شکر و نمک را به خورش می افزائیم، تا خورش کاملاً به روغن بیفتد( جا بیفتد). برای اینکه خورش خوش رنگ شود می توان یک قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی به آن افزود. یادآوری: در صورتی که گوشت مرغ زودتر بپزد، می توان مرغ را از خورش خارج کرد تا با شعله ملایم کاملاً بپزد و جا بیفتد( کم آب شود). در این صورت خورش خوشمزه ای خواهد شد. در شمال ایران برای بهتر جا افتادن خورش، از شب قبل، گردو را به مدت چند ساعت با حرارت ملایم در آب می پزند و هر نیم ساعت، یک استکان آب خنک به آن اضافه می کنند. روز بعد بقیه مواد را به آن می افزایند.شما هم می توانید برای داشتن خورشتی لذیذتر این کار را انجام دهید.نکات تغذیه ای : - چربی گردو از نوع گیاهی و غیر اشباع است. بنابراین مصرف آن، خطر مصرف چربی های اشباع را ندارد. - گردو یکی از مغزهای روغنی است که املاح گوناگونی مثل مس، آهن، کلسیم و فسفر دارد. - گردو انواع خورش ، انواع خورشت ، انواع قلیه - خوبی از بیوتین است بنابراین برای پوست و ریزش مو مفید است. تذکر: خوردن زیاد مغز گردو باعث سوء هاضمه می شود. - افرادی که دچار آلرژی ( حساسیت)، ناراحتی کبدی و ناراحتی معده هستند، باید در خوردن گردو احتیاط کنند. امیدواریم با تهیه این خورشت خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید.

ingredients: The one with half a kilo of chicken meat Kernels 300g minced A cup of grated onion 4 tablespoons pomegranate sauce 2 tablespoons sugar Salt enough How to prepare: Clean chicken and a few parts that (if the meat, bring it into small balls and chicken the same way as we do). With one or two tablespoons of oil and fry the tops. Then we fry onions in a little oil. Then add the walnuts and cook onions and we put together 3 cups of water with gentle heat, cook. Then add the chicken to cook chicken and walnuts together. Pomegranate sauce, sugar and salt to the sauce adding to the stew goes well with oil (fit). To make a colorful stew can be added a tablespoon of tomato paste. NOTE: If you cook chicken earlier, can be removed chicken from the stew to cook and fit perfectly with the gentle flame (low water). It will be a delicious stew. In northern Iran for better integration stew, the night before, the nuts for several hours in water with gentle heat and cook for half an hour, a cup of cold water are added to it. The next day the rest of the material it can Afzaynd.shma You can do it for a delicious stewed nutritional Dhyd.nkat: - Plant type and unsaturated fats from nuts. So use it, do not take the risk of saturated fat. - Walnut oil is one of the brains of various minerals such as copper, iron, calcium and phosphorus. - Walnut types of stew, all kinds of stew, Qlyh types - good for skin and hair loss Biotin is so useful. Note: Nuts may be eating too much indigestion. - People who have an allergy (hypersensitivity), liver and stomach discomfort, they should exercise caution in eating walnuts. We hope to prepare this delicious stew, fun enough, and spend happy moments with family.



روستای برغان در دهستان برغان بخش چندار شهرستان ساوجبلاغ در غرب استان البرز و در کوه‌های البرز و در میان کرج و...
«آجین دوجین» یکی از روستاهای بخش چندار شهرستان ساوجبلاغ با قدمتی سه هزار ساله است. این روستا از شمال به روستای...
.
.
حضور استاندار البرز در منزل شهید محمد حسن فهمیده  و ادای احترام به این شهید
روستای برغان در دهستان برغان بخش چندار شهرستان ساوجبلاغ در غرب استان البرز و در کوه‌های البرز و در میان کرج و...
«آجین دوجین» یکی از روستاهای بخش چندار شهرستان ساوجبلاغ با قدمتی سه هزار ساله است. این روستا از شمال به روستای...