عدسی ملایری

مواد اولیه: پیاز 1 عدد، زردچوبه به میزان لازم، سیر 2 حبه، عدس 2 پیمانه، سیب زمینی بزرگ 1 عدد، آب جوش، نمک به میزان لازم، مرزه به میزان لازم، کره 60 گره و روغن طرز تهیه: پیازها را خرد کرده و سپس آن را داخل 2 قاشق غذاخوری روغن سرخ می کنیم، زردچوبه را به آن اضافه می کنیم و 2 حبه سیر را داخل آن می اندازیم سپس عدس ها را داخل آن ریخته، سیب زمینی ها را خرد کرده و به آن اضافه می کنیم، آب جوش را به آن اضافه کرده و آن را زیر شعله ملایم به مدت 25 الی 30 دقیقه قرار می دهیم، نمک و مرزه را به آن اضافه کرده و آن را با گوشت کوب مخلوط می کنیم تا مخلوط عدسی غلیظ گردد. کره را به آن اضافه کرده و در ظرف دیگری دو قاشق روغن ریخته و مقداری مرزه خشک را با آن تفت می دهیم و آن را روی عدسی می ریزیم، غذا آماده خوردن است.

Ingredients: 1 onion, turmeric, to the extent necessary, 2 cloves garlic, 2 cups lentils, potatoes 1 large, boiling water, salt to the extent necessary, to the extent necessary savory butter and oil 60 knots Directions: Slice onions and then fry in 2 tablespoons oil, 2 cloves of garlic powder to add it. And inside it's a then poured into the lentils, potatoes, minced and we add to it, add boiling water and place it under a gentle flame for 25 to 30 minutes, we had to add salt and savory mixed masher to mix it with lens is concentrated. Add the butter and two tablespoons of oil in another pan and add some savory dry with our cook and throw it on the lens, the food is ready to eat.

 
Loading the player...




روستای برغان در دهستان برغان بخش چندار شهرستان ساوجبلاغ در غرب استان البرز و در کوه‌های البرز و در میان کرج و...
«آجین دوجین» یکی از روستاهای بخش چندار شهرستان ساوجبلاغ با قدمتی سه هزار ساله است. این روستا از شمال به روستای...
.
.
حضور استاندار البرز در منزل شهید محمد حسن فهمیده  و ادای احترام به این شهید
روستای برغان در دهستان برغان بخش چندار شهرستان ساوجبلاغ در غرب استان البرز و در کوه‌های البرز و در میان کرج و...
«آجین دوجین» یکی از روستاهای بخش چندار شهرستان ساوجبلاغ با قدمتی سه هزار ساله است. این روستا از شمال به روستای...