شیرینی دونات

 

 

پیراشکی دونات آرد 4 و 1/4 لیوان . شیر ولرم 1 لیوان . آب ولرم 1/4 لیوان . کره 100 گرم خمیر مایه 4 قاشق چای خوری . شکر 3 قاشق غذاخوری . تخم مرغ 3 عدد سس شکلاتی پودر قند 1 لیوان . کره 50 گرم . شیر پر چرب یا خامه 1/2 لیوان شکلات تلخ 80 گرم . عسل 1 قاشق غذاخوری . اسانس وانیل مقداری طرز تهیه : مخمر فوری ، آب ولرم ، شیر ولرم و 1 قاشق غذاخوری شکر را داخل کاسه ای بریزید ، مواد را مخلوط کنید و به مدت 10 دقیقه کناری قرار دهید تا استراحت کنند سپس تخم مرغ ها ، کره ذوب شده ، آرد و بقیه شکر را به مواد اضافه کنید. پس از اضافه کردن مواد را با چنگال مخلوط کنید تا خمیر حالتی چسبنده و نرم پیدا کند سپس خمیر را داخل کاسه ای که چرب کرده اید قرار دهید ، روی کاسه را با حوله گرمی بپوشانید و کاسه را در محیط گرمی به مدت 1-2 ساعت استراحت دهید تا حجم خمیر 2 برابر شود. خمیر را روی سطحی که آرد پاشیده اید قرار دهید ، خمیر را 5 دقیقه ورز دهید تا بافت خوبی پیدا کند سپس خمیر با وردنه به ارتفاع 1 سانتیمتر باز کنید. با استفاده از قالب مخصوص دونات یا با کمک لیوان دونات ها را قالب بزنید ، مرکز دونات را نیز قالب بزنید و خارج کنید ( بهترین حالت برای گردی دونات قطر 8 سانتیمتر و برای بخش خالی مرکز دونات قطر 3 سانتیمتر است ). ته سینی کاغذ روغنی بیندازید و خمیرهای قالب زده را روی آن قرار دهید ، روی خمیرها را با پارچه یا سلفون بپوشانید و به مدت 30 دقیقه کناری قرار دهید تا خمیرهای دونات استراحت کنند. پس از این مدت زمان داخل قابلمه مقدار زیادی روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود سپس دونات ها را داخل روغن بیندازید ، پس از اینکه یک طرف طلایی شد برگردانید تا طرف دیگر نیز طلایی شود ، پس از سرخ شدن دونات ها را روی توری یا دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی اش گرفته شود. سس شکلاتی : کره و شکلات خرد شده را داخل کاسه ای بریزید و روی حرارت بخار آب قرار دهید و آرام هم بزنید تا نرم و یکدست شود سپس شیر یا خامه را اضافه کنید و هم بزنید ( دقت کنید که آب زیر کاسه نجوشد ). در ادامه پودر قند را اضافه کنید و هم بزنید تا پودر قند خوب مخلوط شود ، پس از مخلوط شدن تمام مواد را داخل قابلمه کوچکی بریزید و روی حرارت مستقیم قرار دهید ( حرارت کم باشد ) ، مرتب هم بزنید تا سس غلیظ شود سپس از روی حرارت بردارید و اجازه دهید سرد شود. پس از سرد شدن سس شکلاتی ، دونات ها را به نوبت داخل سس شکلاتی بزنید ، پس از چند دقیقه که سس شکلاتی روی دونات نشست میتوانید دونات را همراه با شیر یا نوشیدنی دلخواه تان سرو کنید ( میتوانید برای تزیین بیشتر روی سس شکلاتی از ترافل و … استفاده کنید ).

Donuts Donuts 4 and 1/4 cup flour. 1 cup lukewarm milk. 1/4 cup lukewarm water. 100 grams of butter, 4 teaspoons yeast. Sugar 3 tbsp. 3 eggs 1 cup sugar powder, chocolate sauce. Butter 50 g. 1/2 cup fat-free milk or cream 80 g dark chocolate. Honey 1 tbsp. Some vanilla extract Directions: instant yeast, warm water, warm milk and 1 tablespoon of sugar and pour into a bowl, mix the ingredients and set aside to rest for 10 minutes, then the eggs, melted butter, flour add sugar and other ingredients. After adding ingredients with a fork, mix until dough is sticky and soft dough into the bowl will then have to put that fat, cover the bowl with warm towels and the bowl in a warm environment for 1-2 hours rest is up to 2 times the dough. You put the dough on a surface sprinkled with flour, knead the dough for 5 minutes until the dough with a rolling pin, then a good texture to a height of 1 cm open. Using special form of donuts or donuts with glass mold, the mold and remove the donuts (donuts are best for round diameter 8 cm and 3 cm diameter is empty Donuts Center). Bottom tray greaseproof paper and pulp molded look to put it on the dough with a cloth or cellophane cover and set aside for 30 minutes to rest pastes donuts. After this time the pot and pour plenty of oil over medium heat until hot then drop donuts into the oil, after one side to the other side is golden brown, turn golden brown, then fry the donuts Put on lace or paper to be his extra oil. Chocolate sauce: butter and chopped chocolate into a bowl and pour the water vapor heat and gently stir until smooth, then add milk or cream and stir (be careful to boil water bowl). Then add the sugar and stir until sugar powder, mix well, then mix all ingredients and pour into a small saucepan and place over direct heat (low temperature), stir constantly until the sauce thickens, then on heat and let cool. After cooling the chocolate sauce, chocolate sauce donuts to turn the tap, after a few minutes the chocolate sauce on donuts meeting can serve donuts with milk or your favorite beverage (just for decoration Chocolate Truffle sauce and more … use ).

Loading the player...




روستای برغان در دهستان برغان بخش چندار شهرستان ساوجبلاغ در غرب استان البرز و در کوه‌های البرز و در میان کرج و...
«آجین دوجین» یکی از روستاهای بخش چندار شهرستان ساوجبلاغ با قدمتی سه هزار ساله است. این روستا از شمال به روستای...
.
.
حضور استاندار البرز در منزل شهید محمد حسن فهمیده  و ادای احترام به این شهید