سس مارینارا

تهیه این سس خوشمزه، بسیار آسان است و در عین سادگی میتوان به عنوان اسنک، دسر و یا سس در کنار غذاهای گوشتی سرو کرد. البته پیشنهاد من سرو کردن با بستنی وانیلی است. اضافه کردن پوست لیمو، طعمی جادویی به سیب میدهد. برای آشنایی با طرز تهیه این سس با من در ادامه همراه باشید. مواد لازم : روغن زیتون فوق بکر نصف قاشق غذا خوری پیاز رنده یا خرد شده یک عدد درشت 6 حبه سیر له شده نمک فلفل قرمز خرد شده حدود 180 تا 200 گرم پوره گوجه فرنگی نصف پیمانه آب پنیر پارمزان رنده شده چند قاشق غذا خوری ریحان خرد شده به مقدار لازم طرز تهیه : ظرف را روی حرارت گرم کنید سپس روغن زیتون را بریزید و سیر و پیاز و نمک و فلفل خرد شده قرمز را اضافه کنید . تفت دهید و هراز گاهی هم بزنید . حدود 4 دقیقه حرارت دهید . پوره گوجه فرنگی را اضافه کنید .سپس پودر پنیر پارمزان را بی افزایید . روی حرارت هم بزنید . شعله را کم کنید . بگذارید روی حرارت کم حدود 25 دقیقه بجوشد . ریحان را خرد کنید و داخل سس بریزید . خاموش کنید ولی در ظرف را گذاشته و مدت 5 دقیقه صبر کنید . سپس نمک و فلفل تند بزنید . این سس پس از سرد شدن داخل یخچال تا 5 روز قابل نگهداری است . نکته: این سس را میتوان در ظرف در بسته در یخچال به مدت یک هفته یا در فریزر به مدت تقریبا یک ماه نگهداری کرد.

Prepare the sauce delicious, very easy, but simply as a snack, dessert or sauce served alongside meat dishes. However, my suggestion is served with vanilla ice cream. Add lemon peel, apple flavor is magical. To learn how to prepare this sauce goes together with me in mind. ingredients : Half tablespoon extra virgin olive oil Grated or chopped onions, a large number 6 cloves garlic, crushed Salt Crushed red pepper About 180 to 200 grams of tomato puree Half cup water Grated Parmesan cheese a few tablespoons Chopped basil to the extent necessary How to prepare: Warm over low heat, then pour over the olive oil and garlic and chopped red onion and salt and add pepper. Cook and stir occasionally. Heat for about 4 minutes. Then add the tomato puree without adding parmesan cheese powder. Stir over heat. Lower the flame. Let simmer on low heat for about 25 minutes. Chopped basil and pour the sauce. But in a laid off and wait for 5 minutes. Then check the salt and chili peppers. The sauce was then stored in the refrigerator up to 5 days. Hint: This sauce can be found in a sealed container in the refrigerator for a week or in the freezer for about a month to keep.

Loading the player...




روستای برغان در دهستان برغان بخش چندار شهرستان ساوجبلاغ در غرب استان البرز و در کوه‌های البرز و در میان کرج و...
«آجین دوجین» یکی از روستاهای بخش چندار شهرستان ساوجبلاغ با قدمتی سه هزار ساله است. این روستا از شمال به روستای...
.
.
حضور استاندار البرز در منزل شهید محمد حسن فهمیده  و ادای احترام به این شهید