جهش تولید | چهارشنبه، ۲۰ فروردین ۱۳۹۹

سالاد پاستا

Loading the player...

مواد لازم: ماکارونی شکل دار(ترجیحا پاستای سبزیجات) سیب زمینی= 2عدد متوسط تخم مرغ= 2عدد متوسط هویج= 3عدد لوبیا چیتی پخته = 2قاشق سوپ خوری ذرت بخار پز شده ویا کنسرو ذرت= 2 الی 3 قاشق سوپ خوری قارچ حلقه شده= به مقدار دلخواه خیار شور نگینی شده=به مقدار دلخواه سس مایونز= 2قاشق سوپ خوری سس هزار جزیره =1قاشق سوپ خوری نمک و فلفل= به مقدار دلخواه طرز تهیه: پاستا را به مدت 15 الی 20 دقیقه در اب میجوشانیم تا نرم شود. سیب زمینی ، هویچ و تخم مرغ را آب پز کرده پوست میکنیم و نگینی خرد میکنیم. پس از آبکش کردن پاستا آبکش را چند بار تکان میدهیم تا به هیچ عنوان آب درون آن نماند.سپس تمام مواد را با هم مخلوط کرده و درآخر سس و نمک و فلفل اضافه میکنیم و به مدت نیم ساعت در یخچال میگذاریم تا حرارت از دست بدهد و طعم مواد کاملا با هم مخلوط شود.