این سالاد برای افراد دیابتی مناسب است. مواد لازم : بادمجان: 300 گرم- بلال: 2 عدد- کدو: 2 عدد متوسط- فلفل دلمهای قرمز: 1 عدد- روغن زیتون: یک سوم پیمانه- برگ مرزنجوش تازه: یک و نیم قاشق غذاخوری- لوبیا سفید: 600 گرم- سرکه بالزامیک: 1 قاشق غذاخوری روش تهیه : ابتدا بادمجان را از درازا برش بزنید و سپس آن را به اندازه حدوداً 5 سانتیمتر خرد کنید. بلالها را به طول حدود 2 سانتیمتر برش بزنید. کدو و فلفل دلمهای و برگهای مرزنجوش را نیز به اندازه های درشت، خرد نمایید. لوبیا را بپزید. توجه داشته باشید که لوبیا را پس از پخت آبکش نمایید تا هیچ آبی باقی نماند. ماهیتابه را اندکی چرب کنید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. بادمجان، بلال، کدو، فلفل دلمهای و روغن را کاملاً با هم مخلوط کنید و به میزان لازم به آن نمک و فلفل بزنید. سپس آنها را داخل ماهیتابه بریزید. همه مواد را سرخ نمایید تا کاملاً نرم شوند. پس از آنکه مواد کاملاً پخته شدند آنها را داخل ظرف دیگری بریزید و لوبیای پخته شده را نیز به آنها اضافه کنید. مقداری سرکه بالزامیک روی آنها بریزید و کمی هم بزنید.
BEAN SALAD, SUITABLE FOR DIABETICS EGGPLANT 300 G - MAIZE 2 PCS - SQUASH 2 MEDIUM - RED BELL PEPPER 1 X - OLIVE OIL ONE-THIRD CUP - FRESH MARJORAM LEAVES ONE AND A HALF TABLESPOONS - WHITE BEANS 600 GRAMS - BALSAMIC VINEGAR 1 TBSP Method of preparation: Cut eggplant lengthwise into the box and then chop it measured about 5 cm. Length of about 2 cm incision in your ear. Zucchini and bell pepper and marjoram leaves and large sizes, longer length. Cook beans. Note that Drain beans after cooking so that no water remains. Slightly greasy pan and put it on medium heat. Eggplant, corn, squash, bell pepper and mix thoroughly with oil and salt and pepper to the extent necessary to make it. Then pour them into the pan. Frying until all ingredients are completely soft. Once the materials were perfectly cooked, pour it into another container and add the cooked beans. Some balsamic vinegar and pour over them a little stir.