روش تهیه غذای روسی

روش تهیه غذای روسی


{flv}39743{/flv}

غذای روسی مواد لازم : /گوشت چرخ کرده گوساله 250 گرم /تخم مرغ رنده شده 2 عدد /پیاز کوچک رنده شده 1 عدد /پنیر پیتزا : 100 گرم /قارچ خرد شده و تفت داده شده :100 گرم /فلفل دلمه خرد شده :100 گرم /نمک و فلفل : به مقدار لازم /جوش شیرین: 1 قاشق چای خوری /ابتدا آب پیاز را می گیریم . گوشت چرخ کرده را با پیاز مخلوط نموده، نمک،فلفل و جوش شیرین را به آن اضافه می کنیم. سپس قارچ رانیز داخل آن ریخته و این مواد را در حدود 10 دقیقه به خوبی با هم ورز می دهیم . سپس یک قالب را براشته و کف آن را چرب می کنیم .نان باگت ها را نصف کرده و کف ظرف می گذاریم. پس از ان مواد آماده شده را داخل قالب ریخته و فشار می دهیم. سپس کمی روغن یا کره برروی آن ریخته و آن را حدود نیم ساعت در فر با 180 درجه سانتیگراد قرار می دهیم. در صورتی که فر در منزل موجود نیست، می توانیم روی آن را با فویل بپوشانیم و چند حفره در آن ایجاد نموده و آن را روی گاز قرار دهیم.

 

Russian Food

Ingredients: Mince 250 g; Grated eggs: 2; Grated onion: 1; Chopped and roasted mushroom: 100 g; Chopped bell pepper: 100 g; Salt and pepper; Backing Powder: 1 teaspoon.

 First, take water of onion, mix the mince with onion and add salt and pepper. Now add mushroom and knead them for 10 minutes. Grease a mold and cut the baguettes and put them in mold. Then pour the mixture in mold and press them. Pour some oil or butter into the mold and put the mold in oven with 180 degree temperature. If there is no oven in your home, you can cover the mold with foil and put it on the stove.