Skip to Content

دوپینگ پلو

دوپینگ پلو

مواد خوراکی به کار رفته در این غذا بسیار مقوی هستند به همین دلیل دوپینگ پلو به عنوان یکی از سالم ترین و مقوی ترین غذاهاست. مواد لازم برای 2 نفر : گردو: 100 گرم- كشمش: 100 گرم- پیاز بزرگ: دو عدد- برنج: 3 پیمانه- رب انار: نصف پیمانه- شكر: 3 قاشق سوپ خوری- ران مرغ: 2 عدد- نمك فلفل زردچوبه: به میزان لازم- روغن مایع: به میزان لازم- آب: 2 پیمانه- آب: به میزان لازم طرز تهیه دوپینگ پلو : ابتدا یکی از پیازها را خلالی كرده وسرخ كنید و كنار بذارید . سپس گردوها رو در روغن ریخته به همراه كشمش و زردچوبه و با حرارت كم تفت دهید چون خیلی سریع می سوزند. سپس پیاز داغ رو اضافه كرده و مخلوط كنید. برنج را ابكش كرده و در قابلمه بریزید . سپس از مخلوط كشمش وگردو لا به لا و روی برنج ریخته و آن را دم كنید. شكر را به رب انار اضافه کرده ، روی حرارت کم قرار داده و مدام هم بزنید تا رب رقیق شود. توجه داشته باشید کهرب انار وشكر نباید بجوشد و فقط باید در حدی باشد كه شكر كاملا حل شود. بعد از دم کشیدن پلو ، رب انار رقیق شده رو با قاشق دور تا دور برنج بریزید. در قابلمه را ببندید و 10 دقیقه دیگر زمان بدهید . پیاز را رنده كنید و سرخ كنید تا سبك شود. به مرغ نمك بزنید و كمی دو طرف آن را سرخ كنید. سپس مرغ ها رو روی پیاز سرخ کرده قرار داده و به آن زردچوبه و فلفل بزنید ،بعد كمی تفت داده سپس اب بریزید. نیم ساعت زمان دیهد تا مرغ خوب بپزد. سپس آن را در روغن خوب سرخ كنید تا برشته شود. از اب مرغ می تونید در كنار غذا استفاده كنید. در آخر برنج را مخلوط کرده و بهمراه مرغ سرو کنید . نکته آشپزی : بهتر است در این غذا از ته دیگ نان استفاده کنید .
 


 

 


روستای برغان در دهستان برغان بخش چندار شهرستان ساوجبلاغ در غرب استان البرز و در کوه‌های البرز و در میان کرج و...
«آجین دوجین» یکی از روستاهای بخش چندار شهرستان ساوجبلاغ با قدمتی سه هزار ساله است. این روستا از شمال به روستای...
.
.
حضور استاندار البرز در منزل شهید محمد حسن فهمیده  و ادای احترام به این شهید