دمنوش ریحان - show-content
دمنوش ریحان
دمنوش ریحان
دمنوش ریحان
برای تهیه این دمنوش چند برگ ریحان را در یک قوری آب با ۸۰ درجه سانتی گراد بریزید تا به مدت ۴ الی ۵ دقیقه دم بکشد، حالا دمنوش ریحان آماده است. در صورت تمایل به شیرین کردن میتوانید از مقداری عسل استفاده کنید. دمنوش گیاه ریحان دارای خواص بسیار زیادی است، این نوشیدنی آرام بخش و نشاط آور، برطرف کننده گلودرد، ضد دلپیچه و تهوع و مناسب برای دستگاه گوارش است . پیشنهاد میکنیم گاهی این دمنوش را جایگزین چای سیاه کنید. دمنوش ریحان با رنگی شبیه به دمنوش رزماری و عطری فوق العاده دلنشین می تواند یه پیشنهاد خوب برای یک روز شلوغ و پر استرس باشد. طعم این دمنوش اغلب سلیقه ها را راضی نگه می دارد. دقت داشته باشید که میزان برگ ریحانی که برای تهیه دمنوش از آن استفاده می کنید بر روی میزان تندی آن تاثیر مستقیم دارد. پیشنهاد می کنیم در صورت تمایل برای شیرین کردن آن از عسل کمی استفاده کنید تا از طعم اصلی آن بیشتر لذت ببرید.