دلمه قارچ و فلفل

مواد لازم: فلفل دلمه ای بزرگ بزرگ 4 عدد قارچ 4 عدد گوشت چرخ کرده 100 گرم فلفل دلمه ای رنگی خرد شده یک قاشق پیاز یک عدد پنیر پیتزا 50 گرم رب یک قاشق طرز تهیه: فلفل های دلمه ای رو از وسط برش بزنید. تخم های آن را در بیاورید. ساقه قارچ ها را قطع کنید روی قارچ ها را آغشته به لیمو ترش تازه کنید. ساقه قارچ ها را خرد کرده و با یک قاشق کره یا روغن تفت می دهیم. پیاز را خرد کرده و تفت بدهید سپس فلفل های دلمه ای را به آن اضافه کنید و سپس کمی تفت بدهید و بعد گوشت را به آن اضافه می کنیم و تفت می دهیم. یک قاشق رب، نمک و ادویه را به آن ضافه کرده و کمی تفت می دهیم و نصف فنجان آب داخل آن می ریزیم، زمانی که آب بصورت کامل از خوراک گوشت آماده شده تبخیر شد آن را داخل قارچ ها و فلفل ها می ریزیم. و آن را داخل فر با حرارت 200 درجه قرار می دهیم.

ingredients: Pepper Big 4 Mushrooms 4 Mince 100 g A tablespoon of chopped bell pepper color Onions a number Cheese 50 grams Spoon sauce How to prepare: Sweet pepper crop in half. Remove the seeds. Cut the stem fungi The mushrooms soaked in lemon fresh. Shoot chopped mushrooms and fry with a tablespoon of butter or oil will. Slice onions and sweet peppers to cook manager and then add it and then cook some meat to it and we added the manager and then we cook. A tablespoon of tomato paste, salt and seasonings to cook and give it a little plus and half a cup of water inside the shed, when the water was evaporated completely prepared feed meat and pepper and throw it into the mold. And put it in the oven at 200 °.

Loading the player...




روستای برغان در دهستان برغان بخش چندار شهرستان ساوجبلاغ در غرب استان البرز و در کوه‌های البرز و در میان کرج و...
«آجین دوجین» یکی از روستاهای بخش چندار شهرستان ساوجبلاغ با قدمتی سه هزار ساله است. این روستا از شمال به روستای...
.
.
حضور استاندار البرز در منزل شهید محمد حسن فهمیده  و ادای احترام به این شهید