جهش تولید | شنبه، ۳ آبان ۱۳۹۹

دسر شکلات با ژله گیلاس - show-content

 

 

دسر شکلات با ژله گیلاس

دسر شکلات با ژله گیلاس


 


{flv}deserr{/flv}
 

دسر شکلات با ژله گیلاس
مواد لازم :گیلاس به مقدار لازم -آب جوش 2 لیوان سر خالی - شکلات تخته ای شیری  به مقدار لازم
پودر ژله را داخل ظرف ریخته ، آب جوش را به آن اضافه کرده و آرام هم میزنیم تا حل شود.سپس مایع را داخل قالب ریخته و یک میوه را نیز روی آن قرار داده و حدود 7 الی 8 ساعت آن را داخل یخچال قرار
می دهیم تا ببندد . حالا شکلات تخته ای تلخ یا شیرین را به وسیله ی بخار آب ( حدود 2 تا 5 دقیقه ) و یا مایکروفر ( 30 ثانیه تا 1 دقیقه ) آب می کنیم . حالا شکلات آب شده را داخل قالب ریخته و و داخل فریزر قرار می دهیم تا سفت شود. سپس شکلات را  از داخل قالب خارج کرده  . ژله ها را نیز از داخل قالب خارج کرده و  و روی شکلات می گذاریم ،سپس یک میوه گیلاس را نیز روی آن قرار می دهیم و اگر بخواهیم
 می توانیم با خامه آن را تزیین کنیم.

 

Ingredients:
Cherry, boiled water: 2 glasses; and milk chocolate.Pour Jelly powder into the pot, add boiling water and slowly mix them. Then pour the liquid into the mould and put a fruit on it and leave the mould into the refrigerator, for 7 to 8 hours.
Now heat dark or sweet chocolate by steam (about 2 to 5 minutes) or put it in microwave (30 seconds to 1 minute). Now pour chocolate into mould and put the mould in Frazer. Then take the chocolate out of the mould. Take the jelly out of the molud too and put the jelly on chocolate, then put a cherry on it and design it with cream.