Skip to Content

دسر شکلاتی پاییزی

دسر شکلاتی پاییزی

این دسر یک میان وعده بی‌نظیر است که هم می‌توانید به عنوان صبحانه سرو کنید و هم به عنوان یک پذیرایی شیک و متفاوت برای مهمانی‌های عصرانه میل کنید. تهیه این دسر دو مرحله دارد. پس از آماده کردن ترکیب اولیه، لازم است رویه شکلات را هم آماده کرده و به آن اضافه کنید. با دارچین همراه شوید. مواد لازم دسر : شکلات تخته: ۳۰۰ گرم- پودر شکر: دو قاشق غذاخوری- مغز گردو: ۱۰۰ گرم- کره: ۵۰ گرم- بیسکوییت خرد شده: پنج قاشق غذاخوری- کاکائو: دو قاشق غذاخوری- قهوه: یک قاشق غذاخوری- شیر خشک: یک قاشق غذاخوری- زرده تخم مرغ: یک عدد مواد رویه شکلات : کاکائو: یک قاشق- کره: ۵۰ گرم- پودر شکر: چهار قاشق غذاخوری- آب جوش: پنج قاشق سوپ‌خوری- ژلاتین: یک ورق- زرده تخم‌مرغ: یک عدد طرز تهیه شکلاتی پاییزی : شکلات تخته را به روش بن‌ماری روی بخار، حرارت می‌دهیم تا کاملا نرم شده و به شکل مایع درآید. کره را به پودر قند اضافه کرده و با همزن کاملا مخلوط می‌کنیم. پس از آن زرده تخم‌مرغ را به این ترکیب اضافه می‌کنیم. حالا به ترتیب پودر کاکائو، پودر قهوه و شیرخشک را هم اضافه کنید. نوبت به شکلات تخته‌ای آب شده است؛ باید آن را هم به این مواد اضافه کنیم. سپس بیسکوییت و گردو را هم اضافه کنید. توجه داشته باشید که برای این دسر بهتر است از بیسکوییت ساده (مانند ساقه طلایی) استفاده کنید. باید این بیسکوییت را کاملا خرد کرده و بعد به این مواد اضافه کنید. این مواد را کاملا با هم ترکیب می‌کنیم تا مایع یکنواخت و غلیظی به دست بیاید. حالا این مواد را در یک ظرف مناسب می‌ریزیم و کاملا روی آن را صاف می‌کنیم. طرز تهیه مواد رویۀ شکلات : کره آب کرده و تخم مرغ را مخلوط می کنیم. ژلاتین را در آب جوش می‌خوابانیم. بعد از اینکه نرم شد، آب اضافی آن را جدا می‌کنیم و پودر قند یا پودر شکر را به آن اضافه می‌کنیم. توجه داشته باشید که پودر قند یا پودر شکر باید کاملا با ورق ژلاتین ترکیب شود. تا پس از اضافه کردن ترکیب تخم‌مرغ و کره به آن، کاملا شفاف شده و ظاهر زیبایی به دسر شما بدهد. حالا به سراغ ترکیب آماده شده دسر می‌رویم. کافی است این مواد را پس از سرد شدن، به آن اضافه کنید. روی آن را کاملا صاف کنید. می‌توانید برای تزئین این دسر بی‌نظیر از خلال پسته یا پودر گردو و … با توجه به ذائقه‌تان استفاده کنید. روی ظرف را با سلفون بپوشانید. سپس این ترکیب را به مدت سه ساعت در یخچال قرار دهید و سپس با یک نوشیدنی داغ میل کنید.
 

Prepare this dessert in two stages. After preparing the initial composition, be prepared surface and add the chocolate. Get together with cinnamon. Dessert Ingredients: Chocolate: 300 Grm- sugar, two tablespoons of walnuts Ghzakhvry-: 100 Grm- Korea: 50 Grm- chopped Biscuit: Five tablespoons cocoa Ghzakhvry-: Two tablespoons brown Ghzakhvry-: Ghzakhvry- a tablespoon of powdered milk, a tablespoon - egg yolk: a Chocolate surfacing materials: Cocoa: a Qashq- Korea: 50 Grm- sugar, four tablespoons of boiling water Ghzakhvry- five tablespoons gelatin Svpkhvry- an egg yolk Vrq-: Single Fall chocolate recipe: Bnmary of chocolate into the steam, the heat will be quite soft and liquid form. Add the powdered sugar and butter are mixed with stirring. Then add this mixture to the egg yolks. Now the cocoa powder, coffee powder and milk to add. Chocolate turns a water bed, it must also be added to these materials. Then add crackers and nuts. Note that for this dessert is better than plain biscuits (such as the golden stalks) use. You must have cookies completely crushed and then add the ingredients. We combine the ingredients thoroughly until smooth and thick liquid achieved. Now this material in an appropriate container and throw it perfectly on our flat. How to prepare material for chocolate approach: Mix melted butter and eggs. Mykhvabanym gelatin in boiling water. Once softened, remove excess water from it and we'll add powdered sugar or powdered sugar. Note that powdered sugar or powdered sugar should be perfectly combined with gelatin sheets. Add eggs and mix until the butter is completely transparent and beautiful appearance to give you a dessert. Now go on to the compound prepared desserts. These materials can then cool enough, add to it. It's on a completely flat. You can decorate this wonderful dessert of pistachio nuts and dried according to Zayqhtan use. Cover the dish with cellophane. Then put the mixture in the refrigerator for three hours and then eat it with a hot drink.
 

 


روستای برغان در دهستان برغان بخش چندار شهرستان ساوجبلاغ در غرب استان البرز و در کوه‌های البرز و در میان کرج و...
«آجین دوجین» یکی از روستاهای بخش چندار شهرستان ساوجبلاغ با قدمتی سه هزار ساله است. این روستا از شمال به روستای...
.
.
حضور استاندار البرز در منزل شهید محمد حسن فهمیده  و ادای احترام به این شهید