روغن : به میزان لازم فیله گوساله : یک کیلوگرم پیاز خلالی خرد کرده : یک عدد فلفل دلمه ای قرمز خلالی خرد کرده : یک عدد فلفل سبز دلمه ای خلالی خرد کرده : یک عدد پودر زیره : یک قاشق چایخوری پودر اورگانو : یک قاشق سوپخوری پودر چیلی : یک قاشق چایخوری سیر له کرده : 2 حبه رب گوجه فرنگی : 2 قاشق سوپخوری نمک : به میزان لازم کنسرو ذرت : 300 گرم لوبیا پخته : 300 گرم نان لواش به قطر 22 سانتیمتر : 6 عدد خامه : 125 گرم گشنیز خرد شده : 3 قاشق سوپخوری طرز تهیه خوراک گوشت مکزیکی : *. گوشت را به صورت نوارهای باریک خرد کنید. روغن را در یک تابه نچسب بزرگ داغ کنید. *. پیاز را خلال کرده و با گوشت در تابه بریزید. گوشت و پیاز را تفت دهید تا زمانی که گوشت کاملاً پخته. *. برشته شود. نمک و ادویه را اضافه کنید و بعد از چند تفت آنها را در ظرف دیگری خالی کنید. *. فلفل ها را به صورت خلال های باریک خرد کنید و در همان تابه تفت دهید تا نرم شوند. *. گوشت و پیاز را به تابه برگردانید. گوجه فرنگی ها را به صورت خلال های باریک خرد کنید. *. با گشنیز به غذا اضافه کنید و چند تفت بدهید تا گوجه داغ شده و کمی نرم شود. غذا آماده سرو است.
Oil: to the extent necessary Beef tenderloin: one kilogram Minced onion over a number Minced red bell peppers over a number Minced green bell pepper over a number Cumin powder: a teaspoon Organo powder, a tablespoon Chili powder, a teaspoon Garlic: 2 cloves Tomato paste: 2 tablespoon Salt: to the extent necessary Canned corn: 300 g Baked beans: 300 grams Bread a diameter of 22 cm: 6 Cream: 125 g Chopped cilantro 3 tablespoons Mexican meat food preparation: *. Chop the meat into thin strips. A large non-stick frying in hot oil. *. Slice the onion and the meat in the pan. Meat and onions and cook until the meat is cooked. *. Golden. Add salt and spices and then fry them in a bowl empty. *. Slice peppers into thin and small at the same pan, cook until soft. *. Return the meat and onions to the pan. Slice the tomatoes into thin break. *. Add the coriander and add to food cook until tomato is hot and slightly soft. Ready meals are served.