Skip to Content

ترشی قارچ و زیتون

ترشی قارچ و زیتون

مواد لازم : قارچ ورقه‌ شده و زیتون بدون هسته: از هر کدام دو پیمانه- موسیر: 1 پیمانه- سیر: 1 پیمانه- نمك: به میزان لازم- فلفل سبز: چهار عدد- پودر كاری: یك قاشق غذاخوری- پودر انبه: چهار قاشق غذاخوری- روغن زیتون: پنج قاشق غذاخوری- سركه: به میزان لازم- فلفل سیاه و زردچوبه: از هر كدام یك قاشق چایخوری طرز تهیه ترشی قارچ و زیتون : خوردن ترشی با تمامی غذاها یه حال دیگه‌ای دارد چون ترشی اشتها را تحریک می‌کند و سبب پرخوری می‌شود پس مراقب غذا خوردن خود باشید. برای تهیه این ترشی خوشمزه تمام مواد را با هم مخلوط كرده و سركه را تا جایی اضافه می‌كنیم كه روی مواد را بپوشاند بعد از یك هفته ترشی ما آماده می‌باشد. نكته : این ترشی را در جای خنك مانند یخچال نگهداری كنید.
 

Ingredients Sliced mushrooms and olives, without the core of each of the two modules Shallot 1 cup Garlic 1 cup The amount of salt required Four green peppers One tablespoon curry powder Four tablespoons mango powder Five tablespoons of olive oil Vinegar to the extent necessary Each one teaspoon of black pepper and turmeric. How to prepare mushrooms and olives: Eating a meal with all the boilers because pickles pickles stimulates appetite and leads to overeating, so be careful with your eating. To prepare this delicious sour mix all the ingredients together and add vinegar until pickles on the material covered after one week, we are ready Note The pickles in a cool place like the refrigerator



 

 


روستای برغان در دهستان برغان بخش چندار شهرستان ساوجبلاغ در غرب استان البرز و در کوه‌های البرز و در میان کرج و...
«آجین دوجین» یکی از روستاهای بخش چندار شهرستان ساوجبلاغ با قدمتی سه هزار ساله است. این روستا از شمال به روستای...
.
.
حضور استاندار البرز در منزل شهید محمد حسن فهمیده  و ادای احترام به این شهید
روستای برغان در دهستان برغان بخش چندار شهرستان ساوجبلاغ در غرب استان البرز و در کوه‌های البرز و در میان کرج و...
«آجین دوجین» یکی از روستاهای بخش چندار شهرستان ساوجبلاغ با قدمتی سه هزار ساله است. این روستا از شمال به روستای...