جهش تولید | سه‌شنبه، ۲۹ مهر ۱۳۹۹

ترشی تخم مرغ - show-content

 

 

ترشی تخم مرغ

ترشی تخم مرغ


ترشی تخم مرغ

مواد لازم: چغندر قرمز: 425 گرم- شکر قهوه ای: 50 گرم- سرکه: 1/2 فنجان- آب سرد: 1/2 فنجان- نمک: 1/2 قاشق چای خوری- میخک: 4 عدد- چوب دارچین کوچک: 1 عدد- تخم مرغ آب پز شده: 6 عدد طرز تهیه: شکر قهوه ای، سرکه، آب، نمک، میخک و چوب دارچین را با هم در یک ماهی تابه متوسط مخلوط کنید. سپس به مدت 8 دقیقه روی حرارت متوسط گذاشته، هم بزنید. چغندر ها را اضافه کرده و 2 دقیقه روی حرارت بگذارید تا گرم شوند. پوست تخم مرغ های آب پز را گرفته و در ظرف مورد نظر برای تهیه ترشی بگذارید و بعد مخلوط مواد را به آن اضافه کنید. درب ظرف را محکم ببندید و حداقل 5 روز قبل از مصرف، در یخچال نگهدارید.