ترشی تخم مرغ

مواد لازم: چغندر قرمز: 425 گرم- شکر قهوه ای: 50 گرم- سرکه: 1/2 فنجان- آب سرد: 1/2 فنجان- نمک: 1/2 قاشق چای خوری- میخک: 4 عدد- چوب دارچین کوچک: 1 عدد- تخم مرغ آب پز شده: 6 عدد طرز تهیه: شکر قهوه ای، سرکه، آب، نمک، میخک و چوب دارچین را با هم در یک ماهی تابه متوسط مخلوط کنید. سپس به مدت 8 دقیقه روی حرارت متوسط گذاشته، هم بزنید. چغندر ها را اضافه کرده و 2 دقیقه روی حرارت بگذارید تا گرم شوند. پوست تخم مرغ های آب پز را گرفته و در ظرف مورد نظر برای تهیه ترشی بگذارید و بعد مخلوط مواد را به آن اضافه کنید. درب ظرف را محکم ببندید و حداقل 5 روز قبل از مصرف، در یخچال نگهدارید.





جواب‌های شاخه ای نویسنده تاریخ
آموزش خوبی بود، باز هم پادکست های آموزشی قرار... مهران صفی پور ۱۳۹۳/۰۹/۵ ۱۴:۰۴

مهران صفی پور
آموزش خوبی بود، باز هم پادکست های آموزشی قرار بدهید.
0 (0 آرا)
پست شده در ۱۳۹۳/۰۹/۵ ۱۴:۰۴
روستای برغان در دهستان برغان بخش چندار شهرستان ساوجبلاغ در غرب استان البرز و در کوه‌های البرز و در میان کرج و...
«آجین دوجین» یکی از روستاهای بخش چندار شهرستان ساوجبلاغ با قدمتی سه هزار ساله است. این روستا از شمال به روستای...
.
.
حضور استاندار البرز در منزل شهید محمد حسن فهمیده  و ادای احترام به این شهید