اقتصاد مقاومتی؛ تولید - اشتغال | چهارشنبه، ۴ مرداد ۱۳۹۶

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری البرز از اجرای طرح موقت تعطیلی در روز پنجشنبه مورخ 5 مردادماه جاری و کاهش ساعات اداری دستگاه های استان البرز به صورت آزمایشی و موقت خبر داد. به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری البرز، عصر سه شنبه در جلسه«شورای هماهنگی مدیریت بحران استان» که به ریاست «خسرو ارتقایی» معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری، «مهدی مهرور» مدیرکل مدیریت بحران استانداری، «سعید دهقان» مدیرکل بازرسی استان البرز و جمعی از مدیران استان البرز تشکیل شد، پس از گزارش دستگاه ها در خصوص افزایش پیک مصرف حامل های انرژی به دنبال افزایش دمای هوا، تصمیم گیری شد تا روز پنجشنبه مورخ 5 مرداد 1396 کلیه دستگاه های اجرایی استان البرز تعطیل اعلام گردد. این طرح که بصورت موقت فقط در یک هفته اجرا می شود بمنظور مقایسه میزان مصرف انرژی و ارزیابی سطح کیفی آلودگی هوا اجرایی می شود. در این نشست، همچنین مقرر شد تا ساعات اداری دستگاه ها نیزطی هفته در روزهای شنبه، یکشنبه و دوشنبه از ساعت 6:30 آغاز و تا ساعت 13:30 برقرار باشد. اجرای این دو طرح آزمونی برای نتیجه گیری قطعی روزهای پنجشنبه در استان البرز است که با پیگیری های استاندار از هیات دولت محقق شده است. تصمیمات مقتضی در رابطه با ادامه روند اجرای این طرح تا هفته آتی بررسی و اعلام می شود.

با کثیف‌ترین و آلوده‌ترین وسایل محل کار خود آشنا شوید!

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ بسیاری از افراد هر روز بیشتر ساعت خود را در محل کار و پشت میز می‌گذرانند و حتی صبحانه و ناهار را در محیط  کار میل می‌کنند، به دلیل استفاده عمومی از بسیاری وسایل در اداره‌ها و شرکت‌ها و نبود بهداشت کافی، میکروب و آلودگی فرصت مناسبی برای رشد و تکثیر پیدا کرده و بلافاصله در اثر تماس با این ابزارها، میکروب‌ها به بدن شما منتقل شده و گرفتار بیماری می‌شوید. 
 
در این گزارش با کثیف‌ترین وسایل محل کار خود آشنا شده و در حین استفاده آن‌ها مسائل بهداشتی را بیشتر رعایت کرده و از سلامتی خود محافظت کنید. 
 
مایکروویو بندرگاه باکتری‌ها 
این وسیله که اغلب افراد برای گرم کردن غذا و نبود وقت کافی از آن استفاده می‌کنند، می‌تواند تا 30 بار در روز مورد استفاده قرار گرفته و بندرگاهی برای انواع باکتری‌ها باشد. 
  
آب سردکن‌ها، پناهگاه میلیون‌ها میکروب وحشتناک 
بیشتر افراد حداقل روزی 2 بار برای رفع تشنگی در محل کار سراغ آب سردکن‌ها می‌روند و بر اساس بررسی‌های بهداشتی دیده شده که 2 میلیون و 700 هزار جرم به ازای هر اینچ مربع روی یک شیر آب وجود دارد. 
 
صابون‌هایی که خود میکروب مدفوع دارند 
استفاده از سرویس بهداشتی و شستن دست‌ها با صابون عاملی جهت انتقال میکروب و بیماری در محیط کار شناخته شده و بر اساس گزارش‌ها و بررسی‌های بهداشتی مشاهده شده که یک چهارم مخزن‌های صابون در اداره‌ها آلوده به باکتری مدفوع هستند. 
 
یخچال‌ها لانه مخفی باکتری‌ها 
بسیاری از افراد میان وعده، میوه و غذاهای خود را به دلیل جلوگیری از فاسد شدن هر صبح که وارد محل کار می‌شوند در یخچال می گذارند، کارشناسان بهداشت در بررسی‌های خود دریافتند که یک یخچال 7850 واحد باکتری در هر سانتی متر مربع دارد. 
  
میکروب‌های میزکار 400 برابر سرویس بهداشتی  
یکی از وسایلی که همه افراد در بیشتر ساعت‌های روز از آن استفاده می‌کنند، میز کار است به همین دلیل این وسیله محل تجمع انواع میکروب‌ها بوده و پناهگاه بیش از 10 میلیون باکتری و به عبارتی 400 برابر بیشتر از یک توالت فرنگی میکروب بر روی آن وجود دارد. 
 
منبع:dailymail