Skip to Content

آموزش پیش غذا با اسفناج

{flv}43053{/flv}

 

مواد لازم برای خمیر : آرد: 5/2 پیمانه – ماست : 3 قاشق سوپ خوری – روغن مایع: 2 قاشق سوپ خوری –پودر خمیر مایع : 1 قاشق چای خوری – شکر: یک قاشق چای خوری – آب : یک دوم پیمانه اسفناج : نیم کیلو – پیاز : یک عدد – تخم مرغ: 2 عدد – نمک، فلفل و زردچوبه : به اندازه کافی- شیر: 2 قاشق سوپ خوری- زعفران : به مقدار لازم- زرده تخم مرغ : 1 عدد طرز تهیه : ابتدا شکر را داخل ظرف ریخته ،سپس آب را به آن اضافه می کنیم. بعد پودر خمیر مایع را داخل آن ریخته و با هم مخلوط می کنیم. سپس روی ظرف را با یک پارچه پوشانده و 2 تا 3 دقیقه میگذاریم تا آماده شود. پس از آن ماست را به آن اضافه کرده ،سپس روغن مایع و بعد آرد را کم کم به آن افزوده و با هم مخلوط می کنیم .ته یک ظرف را آرد پاشی نموده خمیر را در آن قرار داده،روی آن را با پارچه می پوشانیم و 20 دقیقه به آن استراحت می دهیم تا آماده شود. از طرف دیگر اسفناج را بخار پز نموده ، پیاز داغ را آماده کرده و به آن اضافه می کنیم .بعد 2 تخم مرغ را به آن افزوده، نمک، فلفل و زرد چوبه را نیز به آن اضافه نموده و با چنگال با هم مخلوط می کنیم و اجازه می دهیم تا سرد شود . پس از آن خمیر را بر روی یک کاغذ روغنی گذاشته ، با وردنه آن را پهن می کنیم سپس خمیر ها را با قالب خارج کرده و کمی از مواد اسفناج را داخل آن می گذاریم دور آن را جمع می کنیم . سپس کف ماهیتابه را چرب نموده و آن ها را داخل ظرف می گذاریم. سپس یک عدد زرده تخم مرغ را با 1 قاشق چای خوری زعفران و 2 قاشق سوپ خوری شیر مخلوط نموده و با قلم مو روی آن ها می کشیم . ظرف را به مدت 30 دقیقه در فر با 175 درجه سانتیگراد قرار می دهیم.


 


روستای برغان در دهستان برغان بخش چندار شهرستان ساوجبلاغ در غرب استان البرز و در کوه‌های البرز و در میان کرج و...
«آجین دوجین» یکی از روستاهای بخش چندار شهرستان ساوجبلاغ با قدمتی سه هزار ساله است. این روستا از شمال به روستای...
.
.
حضور استاندار البرز در منزل شهید محمد حسن فهمیده  و ادای احترام به این شهید
روستای برغان در دهستان برغان بخش چندار شهرستان ساوجبلاغ در غرب استان البرز و در کوه‌های البرز و در میان کرج و...
«آجین دوجین» یکی از روستاهای بخش چندار شهرستان ساوجبلاغ با قدمتی سه هزار ساله است. این روستا از شمال به روستای...