Skip to Content

آش انار

Loading the player...

  


 

آش انار

آش انار مواد لازم: نخود: 1 پیمانه لوبیا چیتی: 1 پیمانه آب انار: 2 لیتر برنج: نصف پیمانه سبزی آش خورد شده شامل (تره،جعفری،گشنیز،شوید، اسفناج): 1 کیلوگرم انار: 2 پیمانه نمک، فلفل قرمز، زردچوبه، فلفل سیاه: به مقدار لازم پیاز داغ: نصف پیمانه سیر داغ (سرخ شده): یک چهارم پیمانه گوشت چرخ کرده: 250 گرم پیاز: 1 عدد کاری: 1 قاشق چای خوری آب: 3 لیوان طرز تهیه : نخود و لوبیا را شب قبل خیس کرده ، چندبار آب آن را خالی کرده و سپس آن را می پزیم . پیاز داغ، سیرداغ، نمک، فلفل و آب و آب انار را در قابلمه بریخته و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا به درجه جوش برسد . سپس برنج، نخود پخته، لوبیای پخته و سبزی خرد شده را به آن اضافه می کنیم . پس از نرم شدن و پخته شدن سبزی ،انار را به آن اضافه می کنیم تا آش به اصطلاح جا بیافتد. برای تهیه کوفته قلقلی، گوشت چرخ کرده، پیاز رنده شده، نمک، فلفل، زردچوبه و کاری را با هم مخلوط کرده کمی ورز میدهیم ،ان را در آرد می غلتانیم و اگر بخواهیم برای تزیین آش استفاده کنیم لازمست آن را کاملا سرخ کنیم. ولی اگر برای داخل آش استفاده می کنیم کافیست کمی در روغن تفت داده شود و سپس آن را در آش می ریزیم. پس از گذشت حدود ده دقیقه ( تا زمانی که کوفته ها کاملا پخته شود) می توانیم غذا راسرو کنیم. در انتها میتوانیم از دانه های انار نیز برای تزیین آش استفاده کنیم
 

.Pomegranate soup Ingredients: Peas : 1 cup Pinto beans 1 cup Pomegranate juice : 2 L Rice : ½ cup There are herbs included ( leek , parsley , cilantro , dill , spinach ) : 1 kg Pomegranate : 2 cups Salt , pepper, turmeric, black pepper : to the extent necessary Fried Onions : ½ cup Hot Garlic ( fried) : A quarter cup Mince : 250 g Bulb : 1 x Work : 1 teaspoon Water : 3 cups Directions: Peas and beans to soak the night before , several times to empty the water and then Pzym . Fried Onions , Syrdagh , salt , pepper , water and juice in a saucepan over high heat and put Brykhth to reach boiling point . Then rice, baked beans , baked beans and chopped vegetables to add to it . After softening and cooked vegetables , fruit can add to it to take the place of his term . To prepare the meat , mince, grated onion , salt , pepper , turmeric and curry mixed with a little kneading process it into flour Ghltanym and it is absolutely necessary if we want to use to decorate the pot to fry . But if we use just a little of its domestic oil roasted and then throw it in the soup . After about ten minutes (until the meat is thoroughly cooked ) meals we 've Rasrv . Finally, we Pomegranate seeds are also used for decoration Ash said.

 


روستای برغان در دهستان برغان بخش چندار شهرستان ساوجبلاغ در غرب استان البرز و در کوه‌های البرز و در میان کرج و...
«آجین دوجین» یکی از روستاهای بخش چندار شهرستان ساوجبلاغ با قدمتی سه هزار ساله است. این روستا از شمال به روستای...
.
.
حضور استاندار البرز در منزل شهید محمد حسن فهمیده  و ادای احترام به این شهید